3 weken naar Sri Lanka & de Maldiven!

3 weken naar Sri Lanka & de Maldiven!

Whaaa!!! Het is bijna zover: mijn allereerste backpack avontuur! Aanstaande maandag vlieg ik naar Sri Lanka. Daar ga ik samen met twee meiden ongeveer 2,5 week backpacken en 4 dagen relaxen op de Maldiven. Maandagochtend vertrekken Dewi en ik, dinsdagmiddag komt Anouk ons vergezellen. Met z’n drietjes gaan we dan Sri Lanka verkennen.

Ongeveer een halfjaar geleden besloot ik om mee te gaan, Dewi en Anouk hadden de reis namelijk allang gepland. Midden januari kochten we de vliegtickets en toen kon de voorpret meteen beginnen! Vanaf toen langzaam gestart met de voorbereidingen, maar eigenlijk heb ik het meeste pas in de afgelopen 2 weken geregeld (backpack kopen, visum aanschaffen, lijstjes maken). De laatste week was ik meeega zenuwachtig, maar de Zwarte Cross heeft me gelukkig goed afgeleid. Nu is het een kwestie van backpack volproppen en gaan!

 

Onze route door Sri Lanka

We bezoeken met name het Oosten en Zuiden van Sri Lanka. We starten bij Colombo en reizen dan richting het midden: Kandy, Ella, Sigiriya en Adam’s Peak. Daar gaan we cultuur snuiven, de leeuwenrots beklimmen, naar theeplantages én de bekende treinreis maken. Daarna is het tijd voor zwemmen, surfen en feesten. Eerst naar Arugam Bay en dan naar Mirissa of Hikkaduwa. Als afsluiter gaan we nog langs Galle en dan vliegen we naar de Maldiven! We bezoeken daar Maafushi, aangezien je daar wél in bikini op het strand mag liggen.

 

Zodra we terug zijn ga ik foto’s uitzoeken en bloggen. Wil je tijdens onze reis op de hoogte blijven? Volg me dan op Instagram!

Palmboom
Palmboom


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *