Review b-case: handige reiscase voor je elektrische tandenborstel!

Review b-case: handige reiscase voor je elektrische tandenborstel!

Herken je dat, dat je op vakantie gaat en je geen flauw benul hebt hoe je je elektrische tandenborstel moet opbergen? Zodat die niet je kleding vies maakt en tegelijkertijd niet vies wordt van andere dingen? Ik vind het iedere keer weer een dilemma en daar is nu dus een oplossing voor. B-case is een hoes voor je elektrische tandenborstel, opzetstukjes én tandpasta. Perfect voor op reis dus!

Ik was meteen helemaal enthousiast over deze uitvinding. Want – zoals je inmiddels vast weet – ga ik nou eenmaal graag en vaak op vakantie. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik erg blij werd toen ik een blog mocht schrijven over deze twee prachtige travelcases van b-case. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Een travelcase voor je elektrische tandenborstel van b-case

Zoals ik al zei was het voor mij iedere keer weer een dilemma. Gepruts met plastic zakjes die steeds weer vochtig werden en natuurlijk ook niet erg herbruikbaar (of milieuvriendelijk) zijn. Met de b-case is dat einde verhaal en kan ik mijn elektrische tandenborstel goed en hygiënisch opbergen. En dat allemaal in een hip tasje: win-win!

Wat zo ideaal is aan de b-case is dat je al je tandenpoetsspullen in één tasje kwijt kunt. Dus niet alleen je (elektrische) tandenborstel en opzetborstels, maar ook bijvoorbeeld je tube tandpasta, tandenstokers en eventueel een tongschraper als je die gebruikt. Mocht je case na een vakantie of citytrip toch niet meer zo schoon zijn gebleven, dan kun je hem gewoon wassen!

Tandenborstel case van b-case

Voor ieder wat wils: verschillende kleuren & thema’s

Zoals je kunt zien in bovenstaande foto komen ze in leuke doosjes en zijn ze ook erg geschikt om als cadeautje aan iemand te geven. Bijvoorbeeld aan iemand wie voor een langere tijd op reis gaat, vaak voor werk naar het buitenland moet of simpelweg een vakantieliefhebber zoals ikzelf. Een origineel en leuk cadeau om te geven als je het mij vraagt!

Er zijn in totaal 10 verschillende designs verkrijgbaar: voor iedereen zit er wel iets tussen. Zelf koos ik voor Colorful Bliss (helemaal gek op die kleuren!) en Tee Time voor m’n vriend (een golfprint). Verder kun je kiezen uit een beauty thema, legerprint, palmbomen, paarden, paspoortprint, surfplanken, grijze tinten en panterprint.

Bestel je eigen b-case via de website

Wellicht is het overbodig om nog te benoemen – vooral als je mijn enthousiaste woorden al gelezen hebt – maar ik vind dit echt een top product. Iedere vakantie was het weer een struggle wat er met de tandenborstel moest gebeuren, en nu heb ik er gewoon een oplossing voor! Echt zo’n item waarvan je niet wist dat je ‘m nodig had, maar zó handig is als je het eenmaal hebt.

Wil jij ook je eigen reisetui voor je tandenborstel? Ze zijn te bestellen via www.justthecase.be/nl/ voor €29,95 per stuk (nu tijdelijk voor €24,56!) en vanaf 3 stuks heb je gratis verzendkosten. Je kunt ze ook op bol.com vinden, maar daar geldt te actiekorting niet.

Tandenborstel case van b-case


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *