Review: Foto op canvas van Fotofabriek

Review: Foto op canvas van Fotofabriek

Twee weken geleden werd ik door Fotofabriek gevraagd of ik een review wilde schrijven over een canvas van hun. Hoe tof is dat?! Het duurde even voordat ik eindelijk de foto had uitgekozen die ik wilde laten bedrukken, maar de rest van het proces ging gelukkig heel simpel en snel. Benieuwd naar mijn ervaring met Fotofabriek? Lees dan snel verder!

Fotofabriek is een website waar je je mooiste foto’s op diverse fotoproducten kunt laten drukken. Zoals ik al vertelde mocht ik een foto op canvas uitzoeken, maar ze hebben ook allerlei andere dingen. Denk aan agenda’s, fotoboeken, kalenders, kaarten en veel verschillende wanddecoraties. De webshop heeft al veel prijzen gewonnen voor beste fotoboekenleverancier, ook die van de AVROTROS Radar. Zelf kende ik ze nog niet, maar mijn zus had er al eens iets over gelezen via een andere blogger.

Foto op canvas van Fotofabriek
Foto op canvas van Fotofabriek

Na een uitgebreid keuzeproces ben ik toch voor één van mijn favoriete Lissabon foto’s gegaan. Een zomerse foto met vrolijke kleuren: lekker fris voor aan de muur.

Het bestellen ging supermakkelijk en snel. Via de pagina ‘foto op canvas‘ kun je een maat kiezen en daarna meteen doorgaan naar de Editor. Met een paar simpele klikken heb je een foto geüpload en je kunt goed zien wat er allemaal binnen het canvas valt. Later zie je ook nog een voorbeeld van hoe die aan de muur zou hangen. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld en hebt betaald wordt je foto gedrukt. Wanneer je hem op een werkdag besteld heb je hem zelfs de volgende dag al in huis.

Foto op canvas van Fotofabriek
Foto op canvas van Fotofabriek

Zoals je kunt zien op de foto’s hierboven is het canvas mooi geworden en van goede kwaliteit. Hij is ook netjes afgewerkt aan de zijkanten en achterzijde. Canvas is lekker licht en ziet er strak uit. Daarnaast is het een sterk materiaal en heb je geen last van een glanzend effect. Wat ik een nadeel aan een foto op canvas vind is dat – vooral bij kleinere formaten zoals deze – een aardig stuk van de foto wordt omgevouwen.

Ik ben superblij met m’n canvas en ook wel een beetje trots dat ik dit mocht doen. Waar ik hem neer ga zetten weet ik nog niet zeker, maar ik vind vast wel een plekje. 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *