Review: Foto op aluminium van Studentendrukwerk

Review: Foto op aluminium van Studentendrukwerk

Wanneer het om interieur gaat is industrieel één van de meest populaire stijlen van de laatste tijd. En wat past daar nou beter bij dan een foto op aluminium? Vorige week kreeg ik een mailtje van Studentendrukwerk voor een samenwerking en mocht ik een product uitkiezen. Ze hebben enorm veel producten en het kiezen was wel even lastig, maar uiteindelijk koos ik voor de foto op aluminium. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees snel verder!

 

Een foto op aluminium van Studentendrukwerk

Zoals ik al zei koos ik voor een foto op aluminium, eigenlijk vooral omdat ik enorm nieuwsgierig was naar het resultaat. Ik was namelijk altijd alleen foto’s op fotopapier of canvas gewend, een keer tijd voor iets anders dus!

Hieronder zie je het resultaat (boven) en het origineel (onder). Zoals je wel kunt zien is er door het aluminium een stuk meer reliëf toegevoegd aan de foto en is de verzadiging juist een stuk minder geworden. Het leuke aan de foto op aluminium is dat de lichtere stukken in de foto minder worden gevuld met inkt. Sommige delen zijn hierdoor bijna geheel aluminium en dat zorgt voor een mooi diepteverschil.

Ik vroeg me in de eerste instantie af of het wel leuk zou zijn om een zonnige, zomerse foto te kiezen, aangezien het niet perse een zomers materiaal is. Echter ben ik enorm tevreden met het resultaat!

Originele foto versus foto op aluminium
Originele foto versus foto op aluminium

 

Mijn mening over een foto op aluminium van Studentendrukwerk

Zoals je wel merkt ben ik errug blij met m’n foto op aluminium! De kwaliteit is heel goed en het aluminium is lekker stevig (niet van dat flexibele). Het bestellen ging trouwens super easy: ze hebben een makkelijke online editor waarin je de gekozen foto upload en klaar is kees! Je kunt ‘m zelfs nog een beetje bewerken of een collage maken. Daarna volgt het proces eigenlijk voor zich: gegevens invullen, afrekenen en wachten tot je bestelling komt. Ik koos trouwens voor het formaat 40 x 30 cm (€29,99) en heb er ook meteen een ophangsysteem bij genomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BREGKE.NL (@bregke.nl) op

 

Over Studentendrukwerk

Bij Studentendrukwerk kun je praktisch alles laten bedrukken wat met school te maken heeft: je scriptie, collegeblokken, samenvattingen en nog veel meer. Daarnaast verkopen ze ook allerlei wandproducten en bijvoorbeeld bierviltjes of shirts met een bedrukking. Niet alleen voor studenten dus ;).

 

Heb jij al eens een foto laten afdrukken voor aan de muur? En op welk materiaal? Laat het me weten in de reacties!

Foto op aluminium
Foto op aluminium

Deze foto op aluminium heb ik gekregen van Studentendrukwerk in ruil voor een review.