Over Bregke

Over Bregke

Haihai, leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Mijn naam is Bregke Scholten, ik ben 28 jaar oud en kom uit een klein dorpje in de Achterhoek. Tijdens mijn studie ben ik meerdere keren naar het buitenland verhuisd, waar mijn passie voor reizen begon. Inmiddels heb ik mijn studie afgerond en houd ik me voor mijn werk als marketeer dagelijks bezig met het creëren van content voor social media en websites.

Sinds mijn eerste camera in 2013 op de deurmat viel ben ik gek op het maken van foto’s. Voeg daar mijn liefde voor reizen en eten aan toe en het beginnen van dit blog was een logische vervolgstap. Hier deel ik foto’s, tips en ervaringen van de leukste plekken waar ik ben geweest. Enjoy!

Contact opnemen? Mail naar info@bregke.nl of laat een berichtje achter op mijn website!

Bregke in Sicilië

2 thoughts on “Over Bregke”

 • Beste Bregke,

  Wat schrijf jij leuke artikelen! Ik zou je hier daarom graag ook een vraag over willen stellen.

  Ik stuur deze mail namens Studentendrukwerk.nl. Studentendrukwerk is een online copyshop waar studenten en niet-studenten terecht kunnen voor al hun drukwerk zoals scripties, boeken, verslagen en andere documenten en sinds kort ook bierviltjes.

  De reden dat ik je deze mail stuur is omdat ik mij afvroeg of het je leuk lijkt om op een ludieke manier een samenwerking tot stand te brengen. Wellicht vinden de bezoekers van jouw website het leuk om eigen gemaakte bierviltjes te gebruiken bij bijvoorbeeld een borrel of bij andere gelegenheden. Ook bieden wij verschillende soorten wanddecoratie aan. Denk hierbij aan een foto op canvas, aluminium, dibond, forex en keramiek.

  Ik hoor graag van je!

  Met vriendelijke groet,

  Femke Hoekstra

  Studentendrukwerk.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *