De Lekkerste Bagels van Boedapest

De Lekkerste Bagels van Boedapest

Gisteren ben ik samen met een vriendinnetje gaan lunchen bij Juicy + Budapest Bägel. Na veel recensies gelezen te hebben, werd ik toch wel erg nieuwsgierig naar wat dan de ‘beste bagel van Boedapest’ moest zijn.

Lunchen bij Juicy + Budapest Bagel
Lunchen bij Juicy + Budapest Bägel

Je vind deze spot op Madách Imre út 12, dicht bij metrostation Déak Ferenc. Zoals de naam al verklapt, zitten in deze zaak twee bedrijven: Juicy en Budapest Bägel. De twee grote favorieten zorgen samen voor een perfecte lunch. Budapest Bägel is in 2013 gestart en zit dicht bij metrostation Kálvin ter (lijn 3 en 4) en het Hongaars Nationaal Museum. De bagels worden hier elke dag vers gemaakt. Er is een gigantisch aanbod aan verschillende bagels en toppings. Wij namen bagels met parmaham en zalm, heerlijk! Neem hier een kijkje in de bakkerij. 

Juicy + Budapest Bagel
Juicy + Budapest Bagel

Juicy heeft ook een eigen zaak, niet ver van de gezamenlijke zaak af. Het bedrijf richt zich op ‘Rawfood’ en een gezonde levensstijl. In de zaak staat je een enorme keuze aan koudgeperste sapjes te wachten, een gevulde koelkast met schattige flesjes in ongeveer 20 verschillende smaken. Naast de drankjes biedt Juicy ook diverse rauwe taarten aan en daily specials.

Juicy + Budapest Bagel
Juicy + Budapest Bagel

Een lekker vers sapje met een fotogenieke bagel is naar mijn idee een perfecte lunch. We hebben ongeveer 6 euro betaald voor het sapje en de bagel, niet heel geodkoop, maar wel ontzetten lekker! Volgens mijn vriendin had de bagel, Bagels & Beans al overwonnen. Ik ga binnenkort ook zeker de andere vestigingen uitproberen!1 thought on “De Lekkerste Bagels van Boedapest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *