Review: Wereldkaart op canvas van Wereldkaarten.nl

Review: Wereldkaart op canvas van Wereldkaarten.nl

Wereldkaarten zijn helemaal hot, vrijwel iedere millennial heeft er tegenwoordig wel eentje aan de muur hangen. Er is niets heerlijker dan wegdromen over je volgende reisbestemming, of je nou een citytripper of backpacker bent. En zelfs als je helemaal niet bezig bent met reizen is het een leuke accessoire voor aan de muur. Pas kreeg ik een mailtje van Wereldkaarten.nl, met de vraag of ik een wereldkaart op canvas wilde reviewen. Mijn antwoord was uiteraard ja! Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel verder.

 

Een wereldkaart op canvas aan de muur

Na urenlang op de site rond te hebben gespeurd en iedereen om advies te hebben gevraagd koos ik voor de kleur ‘Textiel’. Deze heeft een mooie blauwe zee en de landen zijn wit met een rood randje eromheen. Ik zat nog te twijfelen tussen deze en een gekleurde kaart, maar koos toch voor de rustigere kleur.

Begin deze week kreeg ik de wereldkaart binnen en was enorm verrast door het formaat, hij is echt gigantisch namelijk! Hij zat goed ingepakt dus mijn enthousiasme moest zich nog even bedwingen tot ik al het bubbeltjesplastic eraf had. Vrijwel direct hebben we (m’n vader) hem opgehangen in m’n kamer. Die wereldkaart kwam echt precies op het goede moment trouwens, mijn kamer is net wit geschilderd en hij past echt perfect op de muur boven m’n bed!

Ook deze wereldkaart kopen? Ik heb voor de ‘Textiel canvas’ gekozen, in maat 120 x 80 cm (€119,95).

Wereldkaart boven m'n bed
Wereldkaart boven m’n bed

 

Mijn mening over een wereldkaart van Wereldkaarten.nl

Ik was heel blij met de kwaliteit van het canvas. Hij is mooi recht en alle letters zijn goed te lezen, zelfs van dichtbij is die erg mooi! Dat viel me heel erg mee aangezien de details van canvas nooit zo fantastisch zijn, meer bedoelt om van een afstandje te bewonderen.

Wereldkaart close-up
Wereldkaart close-up

 

Het leukste aan een wereldkaart vind ik dat je lekker kunt fantaseren over je volgende reisbestemming(en). Heb jij ook een wereldkaart aan de muur hangen?!

Wereldkaart

Deze wereldkaart heb ik gekregen van Wereldkaarten.nl in ruil voor een review. Wereldkaarten.nl is overigens onderdeel van FotoCadeau, daar kun je van alles laten bedrukken zoals een canvas foto en posters.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *