Review: Foto op textielposter van Drukwerknodig.nl

Review: Foto op textielposter van Drukwerknodig.nl

Pas geleden werd ik benaderd door Sophie van Drukwerknodig.nl of ik interesse had om een van hun producten te reviewen. Ik had nog een aantal reisfoto’s die wel een mooi plekje in mijn huis verdienden en was daarom heel blij met dit aanbod!

Het was nog even een korte strijd tussen een foto van palmbomen en deze van de Lion Rock in Sri Lanka, maar de keuze was eigenlijk snel gemaakt. Benieuwd naar de verdere details? Lees snel verder!

Een foto op textielposter van Drukwerknodig.nl

Voorheen had ik al foto’s op canvas en aluminium laten afdrukken, dus besloot ik weer voor iets anders te gaan. Ik zag dat ze bij Drukwerknodig.nl foto’s op textielposter aanboden, iets wat ik altijd super leuk vind staan in huis. Vooral met de latjes boven en onder geeft het een lekker speels effect en het hout past naar mijn idee perfect bij de foto die ik heb uitgekozen.

Mijn mening over de textielposter

Ik ben echt super blij met de poster! De foto is afgedrukt op canvasmateriaal gemaakt van 100% katoen, de kwaliteit van de foto is dan ook te vergelijken met wanneer je voor een foto op canvas kiest: niet haarscherp, maar van een afstandje ziet het er super uit.

Zelf heb ik voor een A2 formaat gekozen, omdat ik dat goed bij de foto vond passen. Je kunt ook uit A4, A3 of 50x50cm kiezen als dat je voorkeur heeft.

Foto op textiel van Drukwerknodig.nl

Over Drukwerknodig.nl

Ze hebben een duidelijke website en alles wijst zich eigenlijk vanzelf. De mogelijkheid om via de online editor je foto te kunnen uploaden is ook fijn, zo weet je precies hoe het eruit komt te zien. Naast allerlei mooie wanddecoratie kun je er ook voor promotiematerialen uitstekend terecht. Denk aan posters, roll-up banners, menukaarten, beurswanden en nog veel meer. Daarnaast hebben ze een hele reeks corona-artikelen aan hun assortiment toegevoegd.

De Lion Rock in Sri Lanka

Tijdens onze backpackreis naar Sri Lanka bezochten we deze mooie plek op de foto. Benieuwd naar de Lion Rock in Sri Lanka? Ik heb er een apart blog over geschreven: Beklim de Pidurangala Rock en bewonder de Lion Rock in Sigiriya, Sri Lanka.

Uitzicht op de Lion Rock vanaf de Pidurangala Rock in Sigiriya

Deze foto op textielposter heb ik gekregen van Drukwerknodig in ruil voor een review.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *