Review: Foto in lijst van Studentendrukwerk

Review: Foto in lijst van Studentendrukwerk

Inmiddels is het al twee maanden geleden dat ik verhuisd ben naar mijn nieuwe studiootje. Helaas is die een stuk kleiner dan mijn vorige woonplek, maar er is uiteraard altijd ruimte voor mooie producten die ik uit mag testen. Ik ontving een berichtje van Femke met de vraag of ik weer een product van Studentendrukwerk uit wilde proberen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Een foto in lijst van Studentendrukwerk

Ik heb al meerdere soorten fotomaterialen getest en het was nu tijd voor een foto in lijst. Het was uiteraard weer een grote zoektocht naar een foto, maar ik kwam toch uit bij deze van Beyoncé welke ik al ruim een jaar wilde afdrukken. Zoals je ook wel kunt zien aan de ‘What would Beyoncé do?’ poster ben ik groot fan en mag dat ook gezien worden. Nu die er eenmaal hangt weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt. De kleuren en fuchsia lippenstift staan supermooi bij de Early Dew verfkleur op de muur.

Foto in lijst van Studentendrukwerk

Mijn mening over de foto in lijst

Zoals je op de foto’s kunt zien is de kwaliteit echt supergoed. De lijst was supergoed verpakt met allemaal piepschuim en beschermende lagen en ik was echt blij verrast over de goede kwaliteit. De lijst en het glas zijn stevig en de foto zelf is van hele goede kwaliteit. Je ziet bijna geen pixels en de kleuren zijn precies zoals die van de foto die ik geüpload heb. Ik ben er echt superblij mee!

Foto in lijst van Studentendrukwerk

Over Studentendrukwerk.nl

Dit is nu de tweede keer dat ik iets van deze website heb mogen ‘testen’ en dat bevalt me erg goed. Naast fotoproducten kun je er ook terecht voor dingen als agenda’s, kaarten, bierglazen, mondkapjes en andere zaken. De producten worden goed verpakt, snel verzonden en zijn van goede kwaliteit. Met de online editor kun je eenvoudig je foto uploaden en je ziet precies hoe het gaat worden. Zo weet je zeker dat alles op de foto staat en je geen nare verrassingen krijgt. Daarnaast is het ook wel prettig dat ze niet de hoofdprijs vragen natuurlijk.

Foto in lijst Studentendrukwerk

Deze foto in lijst heb ik gekregen van Studentendrukwerk in ruil voor een review.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *